download leaflet

Merk-onafhankelijke service van niveau

Propulsion Service zit in onze naam en propulsion service is wat we doen. Zo simpel is het. Alles wat er gedaan moet worden aan het voortstuwingssysteem van een schip, doet Propulsion Service. Of het nu gaat om de as trekken, het overhalen van de boegschroef, onderhoud aan de CPP, een update van de controls, thruster-inspectie of het modificeren van beschadigde schroefbladen… Alleen de motor en de tandwielkast vallen buiten onze expertise.

Bij AEGIR Propulsion weten we waar we over praten. Onze Propulsion-engineers zijn ervaren, hoog gekwalificeerd en beschikken over een brede, gedegen kennis. Onze projecten spreken voor zich, dus bekijk onze diensten, neem een kijkje bij @work, lees onze blog en bel ons als je ons nodig hebt. Wij staan klaar. 

Service zoals service hoort te zijn

Propulsion Service wil uitblinken in service, eenvoudigweg omdat wij weten hoe prettig het is als je echt goede service krijgt. Daarom bieden wij u de service die u verdient: flexibel, snel, deskundig, eerlijk geprijsd en betrouwbaar. Wij staan altijd klaar om te helpen en lopen graag wat harder voor onze klanten. Daar kunt u op rekenen.