Financieel administrateur

AEGIR-Marine Nederland
Office

AEGIR-Marine is de merkonafhankelijke specialist op het gebied van schroefasafdichtingen en propulsion service. We onderscheiden ons door optimale service, gedegen kennis en flexibiliteit. Met kantoren in Wijk bij Duurstede, Singapore, Shanghai, USA, Panama, Dubai en Namibië heeft AEGIR-Marine haar plek in de internationale maritieme industrie stevig ingenomen. Voor ons hoofdkantoor in Wijk bij Duurstede zijn we per direct op zoek naar een Financial Administrator.

JOUW FUNCTIE

Je verzorgt samen met je collega’s de volledige (financiële) administratie van de diverse bedrijven van de AEGIR-Marine Groep, in binnen- en buitenland. Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen, controleren en analyseren van de diverse (financiële) rapportages en het tijdig indienen van de verschillende (belasting)aangiften. Na afloop van het boekjaar stel je samen met je collega’s de jaarrekeningen op. Je zorgt er ook voor dat onze klanten ons op tijd betalen en dat leveranciers, agenten en medewerkers op tijd door ons worden betaald.

JOUW PROFIEL

  • Je hebt een relevante opleiding gedaan, zoals Moderne Bedrijfsadministratie of SPD, of je bent nog (af)studerend voor SPD;
  • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je bent accuraat, analytisch, efficiënt, flexibel, integer en hebt een proactieve werkhouding;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
  • Je bent communicatief vaardig en gaat een inhoudelijke discussie niet uit de weg;
  • Je woont binnen een straal van 30 minuten (auto) van Wijk bij Duurstede.

ONS AANBOD

Een mooie functie bij een sterk groeiende onderneming in een boeiende branche die je volop kansen biedt. De mogelijkheid om een substantiële bijdrage te leveren aan de groei van het bedrijf. Een sfeer waarin klanttevredenheid en kwaliteit boven omzet gaan. En een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met mogelijkheden tot thuiswerken, een leasefiets etc.